perjantai 28. lokakuuta 2016

Suosikkini Ikean joulutuotteista

Heippa!

Ikean joulu on aina se,  mitä eniten odotan. Joulun odotus voi virallisesti alkaa, kun joulutuotteet ilmestyvät Ikeaan lokakuussa. =D

Parina viime vuonna tosin Ikean jouluvalikoima on ollut hienoinen pettymys itselleni. Itse pidän hyvin simppelistä tyylistä, joten niissä on ollut ehkä omaan makuuni esim. liian erikoisia värejä. Tästä huolimatta on aina kiva käydä Ikeassa hypistelemässä joulutuotteita ja haistelemassa tuoksukynttilöitä. Jospa vielä jonain tulevana vuonna Ikeassa palataan muutaman vuoden takaiseen tyyliin, joka oli juuri eikä melkein minun makuun!

Kokosin kollaaseihin omia lempparituotteita Ikean jouluvalikoimasta. Täytyykin pian päästä tutkailemaan valikoimaa paikan päälle! Toivottavasti tuotteet ovat jo saapuneet paikan päälle. Ainakin noita kasveja ja tuollainen joulukuusta muistuttava puu (en muista oikeaa nimeä) täytyy hankkia viime vuoden tapaan.
Mitä sinä tykkäät Ikean tämänvuotisista joulutuotteista? :)

Kaikki kuvat IKEA

-E

2 kommenttia:

  1. Itse kävin tällä viikolla Ikeassa siinä toivossa, että joulutuotteet olis tullut jo, mutta niitä oli tosi vähän ja ripoteltu vähän sinnetänne, eli suosittelen malttamaan vielä hetken, jotta saat parhaan joulushoppailufiiliksen! Nuo puut ja kasvit on kyllä söpöjä, muut ehkä vähän turhan perinteisiä minun makuun mutta tunnelmallisia nekin :)

    somedayatchristmas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä, täytyy malttaa vielä hetki! :) Jostain taisin viikonloppuna lukaista, että 5.11. lähtien joulutuotteet on Ikeassa.

    VastaaPoista