tiistai 1. marraskuuta 2016

Joulun tunnelmaa konserteissa

Nyt, kun Halloween on juhlittu pois voi kunnolla syventyä joulujuttuihin! Googlailin eilen tämän vuoden joulukonsertteja. Olen aiempina vuosina tykännyt kovasti käydä jossakin joulukonsertissa, koska siellä pääsee toden teolla rauhoittumaan ja sukeltamaan joulutunnelmaan. Joulukonsertin lisäksi on pakko päästä joka vuosi laulamaan itsekin joululauluja Kauneimmissa joululauluissa.

Selaillessani tämän vuoden konserttitarjontaa, päätin samalla listata myös tänne minua kiinnostavat konsertit.

Suvi Teräsniska - Joulun henki 

Itse päädyimme tällä kertaa ostamaan liput Suvi Teräsniskan Lahden konserttiin itsenäisyyspäivän jälkeisenä päivänä. Konsertti järjestetään kirkossa, joten kirkkoympäristö tuo varmasti vielä lisää jouluntuntua konserttiin. Odotan jo innolla konserttia, koska Suvi Teräsniskan Joulun henki -albumilta löytyy minun suosikkijoululauluni, joka on nimeltään nimenomaan Joululaulu (Hiljaa leijaa maahan hiutaleet). 

  
                                                Kuva täältä


Johanna Kurkela - Joulun lauluja

Olisin kovasti tahtonut mennä Johanna Kurkelan joulukonserttiin, joka järjestetään jouluaattoa edeltävänä viikonloppuna Suomenlinnan kirkossa. Suomenlinnan kirkko olisi jo miljöönäkin ollut niin kiehtova, koska en ole koskaan aiemmin käynyt siellä. Tuo konsertti oli kuitenkin harmikseni myyty jo loppuun. Tosin eipä tuo Suvi Teräsniskakaan ole yhtään sen hassumpi vaihtoehto!

Johanna Kurkela on muutoinkin yksi suosikkiartistejani Suomessa. Pari vuotta takaperin olin Johanna Kurkelan joulukonsertissa, joka järjestettiin Kuopion kirkossa. Se oli varmasti yksi parhaista
konserteista, jossa olen koskaan ollut! Johanna Kurkelan ääni sopii niin hyvin joululauluihin. Olen itse asiassa menossa ensi viikolla kuuntelemaan Johanna Kurkelan Ingrid-kiertueen konserttia. Meillä sattui pieni väärinkäsitys ystäväni kanssa, kun luulimme, että myös tuo konsertti on jouluteemainen. Myöhemmin kävikin ilmi, että Johanna Kurkela järjestää erikseen joulukonserttikiertueen loppuvuodesta. :D Nooh, tuokin konsertti passaa mainiosti! Olen ollut aiempina syksyinä Johanna Kurkelan peruskonserteissa ja nekin ovat kyllä tarjonneet unohtumattoman elämyksen.

 
                                            Kuva täältä


Club For Five - Jouluna

Viime vuonna olimme katsomassa Club For Fiven joulukonserttia Finlandia-talolla. Se oli hyvin erilainen kuin muut näkemäni konsertit ja jäi kyllä mieleen positiivisessa mielessä. Etenkin Finlandia-hymni oli mahtavan kuuloinen! Voin siis suositella hankkimaan liput tänne.

                                                    Kuva täältä


Rajaton Joulu  

Viimeiseksi listasin tähän vielä Rajaton-yhtyeen joulukonsertin, joka osui myös silmään konsertteja selaillessani. En ole ikinä itse käynyt Rajaton-yhtyeen konserteissa, mutta vaikuttavat kiinnostavilta!


                                         Kuva täältä


Oletko sinä ostanut jo liput johonkin jouluiseen konserttiin tai oletko käynyt aiempana vuonna jossakin joulukonsertissa? Kuulen mielelläni kokemuksia ja mielipiteitä! :)

-E

2 kommenttia:

  1. Rajattoman joulukonsertti on aivan ihana! Suosittelen todellakin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Täytyy seuraavan kerran hankkia liput sinne! :)

    VastaaPoista