maanantai 5. joulukuuta 2016

Pikkujoulukuusi

Viikko takaperin toimme sisälle meidän pikkujoulukuusen. Olen nimittänyt sen pikkujoulukuuseksi, koska se on hieman tavallista pienempi kooltaan ja toimittaa ikään kuin ennakkokuusen virkaa siihen saakka, kun matkaamme joulun viettoon kotikonnuille. Mökille laitetaan sitten se varsinainen, täysikokoinen kuusi paikalleen jouluaattona.


Kuusi on peräisin mökiltämme Savosta, joten pitkän matkan se on reissannut, jotta pääsi Helsingin kotiin asti perille. Kiitos kovasti äitilleni! :)


Kuten olen jo aikaisemminkin maininnut, olen tänä vuonna ihastunut vaaleanpunertaviin joulukoristeisiin, joten kuuseen pääsi esille Stockmannilta ja Clas Ohlsonilta hankittuja palloja mustan, kuparin, valkean ja vaaleanpunaisen väreissä.


Jokos te olette laittaneet kuusen esille vai koittaako sen aika vasta lähempänä joulua? :)

-E

2 kommenttia:

  1. Ihana pikkukuusi! Minä laitan loppuviikolla työpaikan pikkujoulukuusen ja aion laittaa myös vaaleanpunaisia ja hopeisia palloja esille.
    Kotona meillä on jouluna iso kuusi, jossa on kaikki koristeet kuparia, pronssia, kultaa ja tumman ruskeaa.
    Blogissani on muuten ensimmäisiä tunnelmapaloja Prahan joulutorilta, kiitos vielä vinkeistä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Kävin juuri kurkkaamassa Praha-postauksesi, aivan ihania jouluisia kuvia! Kiva, että vinkit tulivat tarpeeseen! Mukavaa itsenäisyyspäivää! :)

    VastaaPoista