perjantai 16. joulukuuta 2016

Valaistut sisustustikkaat tuovat joulun tunnelmaa

Makuuhuoneesta meillä ei ainakaan vielä löydy mitään muuta jouluista kuin nämä valaistut sisustustikkaat.


Sisustustikkaat on valmistettu itse heinäseipäistä. Kiitos vain muulle perheelle! Itse en hirveästi osallistunut tikkaiden rakentamiseen. Ennemminkin toimin työnvalvojana kertoen mielipiteitäni. :D Tikkaisiin olen ripustanut valkoiset pallovalot.

Itse asiassa nämä tikkaat ja pallovalot ovat olleet meillä esillä läpi vuoden, mutta valoja tulee pidettyä enemmän päällä näin joulun alla. Nämä eivät kuitenkaan mielestäni ole niin jouluiset, etteikö näitä voisi katsella muunakin vuodenaikana.


Olisi kyllä kiva lisätä myös makuuhuoneeseen jotain joulukoristeita, vaikka siellä nyt ei tulekaan samalla tavalla oleskeltua kuin olohuoneessa. Jotkut jouluiset lakanat olisivat myös kivat! :)

Löytyykö teillä jotain joulukoristeita myös makuuhuoneesta? :)

-E

2 kommenttia:

 1. Ei meilläkään ole nykyisin makuuhuoneessa pallovaloja enempää jouluvaloja. Ne riittävät hyvin yövaloiksikin.
  Ostan lähes joka jouluksi uudet pussilakanat ja huomasin, että tänä vuonna en ole vielä niitä hankkinutkaan. Viime vuonna ostin Hemtexiltä harmaa-valkoraidalliset, sitä ennen pellavaiset ja sitä ennen Ikean puna-valkoraidalliset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haaveilen juuri sellaisista puna-valkoraidallisista lakanoista, mutta enää en taida viitsiä niitä meille ostaa kun keskiviikkona suuntaamme jo kotikonnuille joulun viettoon :) Ensi vuonna sitten!

   Poista