maanantai 24. lokakuuta 2016

Kotona alkaa pikkuhiljaa näyttämään joululta

Toivottavasti viikko on lähtenyt kivasti käyntiin! Me vietimme tosiaan viikonloppuna Halloween-kemuja mökillämme Savossa. Keräsin kotoa kurpitsat matkaan ja vein ne juhliin koristeiksi. Syksyisten kurpitsakoristeiden tilalle asettelin tänään muutamia jouluisia esineitä, jotka ovatkin omia suosikkeja joulukoristeistamme. Nämä eivät vielä niin vahvasti viittaa jouluun, joten niitä kehtaa pitää esillä jo näin lokakuussa. Tosin tänään on enää tasan kaksi kuukautta jouluaattoon, joten kyllähän tässä tohtii jo alkaakin kunnolla valmistautumaan joulun tuloon!Ostin aiemmin syksyllä tuon betonisen alustan ja lasikuvun Granitista. Olen pitänyt kuvun sisällä kaktusta ja tuoksukynttilää, mutta nyt joulun lähestyessä vaihdoin tilalle kuusikoristeen. Pohjalle lisäsin vielä sokeria, jotta se näyttäisi ikään kuin lumelta.
Tämän talolyhdyn ostin viime vuonna Amsterdamin reissultamme. Lyhty muistuttaa aina kivasti Amsterdamista lukuisine kapeine ja vinoine taloineen.Poron olen ostanut aikoinaan Kodin Ykkösestä. Materiaalinsa vuoksi poro on ollut pitkäikäinen, eikä siinä kolhutkaan näy. Harmi, kun Kodin Ykköstä ei enää ole. Sieltä löytyi lähes poikkeuksetta omaa silmääni miellyttäviä sisustustuotteita!


Sohvalle lisäsin muiden tyynyjen joukkoon kuusikuvioisen tyynyn. Pyysin viime vuonna äitiäni ompelemaan minulle Marimekon kuusikankaasta tyynynpäällisen. Kyseisestä kankaasta taisi olla valmiiksi ommeltujakin päällisiä myynnissä, mutta itse tehtynä se oli paljon edullisempi. Tykkään kovasti päällisestä!

Joko teidän kotona on nähtävissä merkkejä jouluntulosta? :)

-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti