torstai 8. joulukuuta 2016

Lisää jouluilmettä kotona

Joulukoristeet ovat marraskuun aikana lisääntyneet kotonamme ja tällä hetkellä täällä näyttää jo melko jouluiselta. Kuvituksena muutamia paloja meidän kotoamme.


Tänä vuonna kodin jouluväritys painottuu valkoiseen, vaaleanpunaiseen ja kupariin. Aina aikaisempina vuosina olen ollut sitä mieltä, että jotain punaista täytyy lisätä joukkoon, jotta tuntuu oikeasti joululta. Tällä kertaa olen kuitenkin halunnut pitää värityksen neutraalimpana, enkä kaipaa joukkoon punaista. Lähempänä joulua matkaamme sitten mökille joulunviettoon ja onneksi sieltä löytyy myös punaisia koristeita, jotta tietyt perinteet säilyvät!
Miltä teidän kotona näyttää tänä jouluna? Löytyykö teiltä perinteisempiä punaisia joulukoristeita, vai tykkäättekö modernimmasta tyylistä enemmän? :)

-E

2 kommenttia:

  1. Jo viime jouluksi hankin puisia, mustia kuusia ja tähtiä ja tälle joululle ostin niitä lisää. Ohlssonilta ostin myös mustan ja valkoisen ison paperitähden, jotka laitoin ikkunaan ilman valoja. Myös tyynyissä on musta-valkoisia kuvioita. Kuusessa on oleva perinteisesti kaikki koristeet kultaa, kuparia, pronssia ja tumman ruskeaa.
    On minulla silti liinoissa ja nauhoissa punavalkoruutua ja punaisia ja valkoisia amarylliksiä. Ja onhan meillä sohvatkin tummanpunaiset. Joten jotakin ihan perinteistäkin...

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihanalta! Modernia ja myös jotain perinteistä joukossa :)

    VastaaPoista