lauantai 3. joulukuuta 2016

DIY Joulukalenteri

Moikka pitkästä aikaa! Työkiireiden vuoksi blogi on valitettavasti jäänyt tässä parin viikon aikana vähemmälle päivitykselle, mutta lauantaiaamuna liikeni taas aikaa.

Tämä vinkki tulee hieman myöhässä, koska marraskuu on vaihtunut jo joulukuuksi. Ajattelin kuitenkin joka tapauksessa tulla esittelemään väkertämäni joulukalenterin. Pistäkää vinkki talteen vaikka ensi vuotta varten!Maalasimme pienikokoisen puulavan valkeaksi ja viritimme siihen läpinäkyvää siimaa neljään eri riviin. Löysin Pinterestistä nuo numerot ja niitä voi tulostaa täältä. Askartelukaupasta löytyi juuri sopivankokoiset valkeat pussukat ja pienet mustat pyykkipojat niiden ripustamista varten.

Pussukoihin laitamme täytteitä vuorotellen aina joka toinen päivä. Minun täyttämistäni pussukoista on tähän mennessä paljastunut jouluolut ja leffalippu. Tämä on minusta kiva idea perinteisten suklaakalenterien ohelle. Mikäli ei halua tuhlailla hirveästi rahaa täytteiden ostamiseen, voi vaihtoehtoisesti keksiä myös jotain jouluista tekemistä ja kirjoittaa sen lapulle.


Millaiset joulukalenterit teillä on tänä vuonna? :)

-E


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti